Gy.I.K.

Gyakran Ismételt Kérdések

Ha bármilyen kérdésed van, bármivel kapcsolatban, amire nem kaptál megnyugtató választ, vagy inkább telefonon rendelnél, akkor bátran írj, vagy hívj minket
az alábbi elérhetőségeken!
Ügyfélszolgálat:

0620 8216206

 segitseg@ebook-international. net

infokukackifogaskezeles.com


Az eddig felmerült, közérdekű kérdések


Miért jó elolvasni a Gyakran Ismételt Kérdéseket?

Elsősorban azért, mert itt összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, ugyanis ezek teszik ki a kérdések, több mint 90%-át. Több mint valószínű, hogy itt megtalálod a megoldást a problémádra, és nem kell várnod a válaszleveleinkre.
Minden kérdésre szeretnénk válaszolni, de az eddigiek során napi 80-100 levelet kaptunk és az egész napunkat a levelek megválaszolásával töltöttük.
Ha mégsem találod meg a választ, és végképp nem találsz megoldást a problémádra, kérd a segítségünk:

infokukackifogaskezeles.com

A hatékonyság érdekében, a levél tárgyában röviden írd le a probléma típusát, pl.: kulcskérés, tönkrement a gépem kulcsot kérek, partnerkapcsolat kérése… stb.

<Előző oldalra>                                                                                                                                                         < Ugrás a lap tetejére >

1. 100% Alkalmazhatósági garancia

Mielőtt az e-Book a nagyközönség elé került, egy 3 hónapos tesztelésen esett át. 100 véletlenszerűen kiválasztott próbavásárló ingyen megkapta a könyvet, és a három hónapi használat után kértük, hogy véleményezzék. Értékelniük kellett, hogy mennyire használható, mi a véleményük a rendszerről, mit egyszerűsítsünk mit javítsunk rajta, mit tegyünk még bele, és mekkora az-az ár, amit reálisnak tartanának, és kifizetnének érte. (Ezt el is kértük, hogy teszteljük, mennyire komoly az állítás.)
A könyvet a tesztelés után még átdolgoztuk, és csak ezután került ki az internetre!
Ezért bátran vállaljuk a 100% Alkalmazhatósági garanciát, ha semmit nem tudtál alkalmazni a könyveinkből!
Különböző emberek vagyunk, és tényleg előfordulhat, hogy van, aki egyáltalán nem tudja használni ezeket az információkat.

<Előző oldalra>                                                                                                                                                        < Ugrás a lap tetejére >

A garancia érvényesítése

Ezzel a garanciával az a célunk, hogy biztosítsuk, hogy mindennemű pénzügyi kockázat nélkül belevághass a munkába a 3in1 KifogásKezeléssel.

A garancia érvényesítésekor a következő egyszerű kérdéseket tesszük fel?

Nem a miértekre vagyunk kíváncsiak, hanem a hogyanokra!

 • Valóban megpróbáltad használni a rendszert?
  A garancia érvényesítésére ugyanis akkor van lehetősége, ha elkezdted használni a rendszert. Azt ugyanis nem tudjuk garantálni, hogy ha el sem kezded használni, és mégis megvalósul terved vagy nem változik semmi.
 • Hogyan változtak az eredményeid?
  Ha ugyanis rendesen dolgoztál a könyvel, de nem lettél milliomos. Ugyanakkor a teljesítményed sem esett vissza. Akkor azt feltételezzük, hogy kezdtél egész jól boldogulni a kifogáskezeléssel csak még nem rázódtál bele. Kérlek legyél egy kicsit türelmesebb magadhoz.
 • Mit gondolsz, mi az ami miatt nem tudtad használni a könyvet?
  Ez egy fontos visszajelzés a számunkra, és számodra, is hogy tisztázzuk. Tényleg nem lehet a Te esetedben használni a könyvet, vagy csak a félelmeid és a lustaságod szól hozzánk?
Ha Letöltéssel vásároltad a könyvet esetén küld el e-mailon a kérésed a infokukackifogaskezeles.com címre.
Ha Cd-n kérted a könyvet, akkor küld vissza postai úton, és amint megérkezik, vissza utaljuk a teljes vételárat.

<Előző oldalra>                                                                                                                                                        < Ugrás a lap tetejére >

2. Rendelés

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerzodésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

A rendelés gombra kattintva, regisztrálnod kell a szállítási adataidat.
A bejelentkezésed után (ehhez a mailcímed és a regisztrálásnál választott jelszavad kell) kell a rendelés részleteit megadni, és fel is adhatod a rendelést.
A rendelésről kapsz egy visszaigazoló mailt.
A rendelésnek megfelelően várjuk a könyv árát, vagy indítjuk a postázást.
A téves postázások elkerülése végett postázni csak sikeres telefonos visszaigazolás után fogunk.

<Előző oldalra>                                                                                                                                                       < Ugrás a lap tetejére >

Hogyan tudok rendelni?

A vásárlás nagyon egyszerű és egyértelmű.
Minden oldalon találsz egy Rendelés gombot, melyre kattintva eljutsz az e-boltunkba. Ahol már láthatod a megrendelésedet.
 
1. Regisztrálás
A jobb oldalsávban kattints a "Regisztrálás" gombra. A regisztráció a szállítási adataid megadását jelenti. Figylelj oda, hogy helyesen add meg az adataidat, és ne felejtsd el a jelszavad (erről egy emlékeztető mailt is küldünk). A telefonszámod is fontos megadnod, mert a téves rendelések kiszűrésére, csak telefonos egyeztetés után portászunk.
2. Bejelentkezés
Az 1. pontban megadott, mailcímeddel és a jelszavaddal jelentkezz be.
3. Kattints a "Feladom a megrendelést" gombra
4. Válaszd ki a neked szimpatikus szállítási módot. Utána ellenőrízd le az adataidat, ha kell egészítsd ki. Végül válaszd ki a fizetési módot. Ha van valami óhajod, sóhajod, bánatod, panaszod, az egyéb közlendőbe azt is beírhatod.
5. "Megrendelés elküldése" gombal, el tudod küldeni a megrendelést A rendelésről néhány percen belül fogsz kapni egy visszaigazoló e-mailt.

A megrendelésről kapsz egy visszaigazoló emailt, és a pénz megérkezése után, a szállítási módnak megfelelően
 
<Előző oldalra>                                                                                                                                                       < Ugrás a lap tetejére >

Mi történik a rendelés után?

Miután feladtad a rendelést, kapsz egy visszaigazoló e-mailt.
Ha a banki befizetést választod, a befizetés után 0-3 napra megjelenik a számlánkon az átutalt összeg.
Ezután felhívunk telefonon, és röviden egyeztetjük veled a szállítási adataidat, nehogy tévesen postázzuk a csomagot. (természetesen ha utánvéttel rendelted meg a könyvet, akkor nem fogunk várni a befizetésedre, hanem a rendelés feladása után visszaigazolunk telefonon.)
Ha mindent leegyeztettünk, akkor feladjuk a könyvedet.
Minden héten Kedden és Csütörtökön postázunk.

<Előző oldalra>                                                                                                                                                       < Ugrás a lap tetejére >

Mikorra várhatom a csomagot?

1. Ha banki átutalással fizetsz, akkor 0-3 nap, amíg a számlánkra érkezik a pénz.
2. Ha postai csekken fizeted be, és elküldöd a beszkennelt (vagy lefényképezett) csekket, akkor azonnal elindítjuk a postázást (Természetesen a telefonos egyeztetés után). A postai csekken 2-4 nap, míg megérkezik a pénz a számlára.
3. Ha postai utánvéttel kéred, nincs más dolgod, minthogy várd a postást, és átvedd a bélelt borítékot, melynek vételárát a helyszínen fizeted ki a postásnak. Ha nem vagy otthon, akkor értesítőt hagy.

A postai szállítás 2-7 nap, attól függ, melyik nap rendelsz, általában egy héten kétszer postázunk, Kedden és Csütörtökön.

<Előző oldalra>                                                                                                                                                       < Ugrás a lap tetejére >

3. e-Book

A könyvet elektronikus formában kapod meg. Cd-n vagy letölthető formában, attól függ, hogy a rendelésnél melyik opciót választottad.
Az e-Bookok, *.exe kiterjesztésűek. Az olvasáshoz semmiféle programra nincs szükséged. Duplán rákattintasz és automatikusan elindul.

Mik az eBook előnyei a hagyományos publikációval szemben?
 • Környezetkímélő. Nem kell papírt pazarolni. Lehet, hogy ez elsőre nem valami nyomós érv, de ha kicsit kinyitod a szemed, Te is látod, hogy a környezetszennyezés nagyon égető probléma. Ha e-könyveket veszel, nagyon sok fát megmentünk a kivágástól. Amelyik könyvünkön látod a zöldbékát, annak a megvásárlásával te is hozzájárulsz az esőerdők megmentéséhez.
 • Az e-könyveket bárhonnan letöltheted, ahol van Internet csatlakozás.
 • A nyomtatott könyvet nem lehet frissíteni, mi viszont elküldjük az aktuális legfrissebb verziót. Későbbiekben tervezzük multimédiás elemekkel bővíteni a könyveket (hang, videó, tesztek) - ez nyomtatott formában szintén nem oldható meg.
 • Az exkluzív információkkal csak te rendelkezel, és csak annak adod oda, akinek te akarod. Ha illetéktelen felhasználók másolnák a könyveket, azzal nemcsak nekünk okoznának kárt, hanem téged is hátrányos helyzetbe hoznának. Azzal, hogy a kivételes információkat mindenki számára elérhetővé tennék, megfosztanának téged is attól az előnytől, melyet azon kivételes olvasók élvezhetnek, akik az e-Bookokban leírt információkból profitálnak.
 • Az eBookok megvásárlásával felkerülsz egy VIP listára is, ahol minden újdonságról értesítünk (Természetesen erről bármikor le tudsz íratkozni).

A könyv frissített verziója már pdf. formátumban került forgalomba!

A pdf a világ legelterjedtebb szabványos dokumentumformátuma. Az Adobe acrobat reader a legtöbb gépen megtalálható ingyenes program. Ha valamiért mégsem tudod megnyitni a könyvet, akkor a következő linkről tudsz letölteni egy kis pdf olvasó programot.

< Cool PDF Reader >

<Előző oldalra>                                                                                                                                                       < Ugrás a lap tetejére >

e-Book Starter

Mivel tudom megnyitni az e-Bookokat? Az eBookok önnyíló *.exe file-ok. Rendelés után a könyveket azonnal átmásolhatod a gépedre, de nem tudsz velük mit kezdeni licenszkulcs nélkül. A megrendelt e-book demo verzióját, ha van, viszont azonnal meg tudod nézni.

Mi az eBook Starter (e-Book szoftver) rendszerkövetelménye?

Windows 95, 98, ME, 2000, NT, XP vagy Vista operációs rendszer
nternet Explorer 5.5 vagy újabb verzióra is szükséged lesz a gépeden, hogy minden funkcióját ki tudd használni az e-booknak.

Régebbi operációs rendszereknél is, mint a Windows 95, 95OSR2, 98, 98SE, Me és 2000, szükséges letöltened és telepítened egy ingyenes Microsoft Windows Script Control plug-int hogy élvezhesd az eBook Starter könyvek összes tartalmát. A link: Windows Script Control

A régebbi Mac-ekhez szükséged lesz egy olyan programra, amivel képes lesz megnyitni a Windows fileket. Pl.: http://www.iemulator.com
Természetesen, az új Mac-ek márképesek a Windows filek futtatására.


Internet elérés alapesetben nem szükséges a gépeden. A könyvet olyan gépre is regisztrálhatod, aminek nincs Internet kapcsolata. A regisztrációs kulcs igényedet viszont mindenképpen e-mailban kell elküldened és a kulcsot is e-mailban fogod megkapni.

<Előző oldalra>                                                                                                                                                       < Ugrás a lap tetejére >

Regisztrációs-kulcs gondok

Az eBook Starter azt az üzenetet adja ki: "Incorrect key file". Ilyenkor mit tegyek?
Töröld ki a *.key filet, és indítsd el a könyved. A generálódott *.key.query file-t csatold egy levélhez és kérd a segítségünket: infokukackifogaskezeles.com e-mailcímen.

Újratelepítettem a gépem vagy, letöröltem a kulcsom, mit tegyek?
Írj a kulcskukackifogaskezeles.com címre. Nagyon figyelj rá, hogy egy könyvhöz maximum 3 kulcsot tudunk generálni.

Már harmadszorra is újra kellett telepítenem a gépem, most mi lesz?
Ennek nagyon nem örülünk. Eddig ilyen még nem fordult elő. Írj a infokukackifogaskezeles.com címre, és igyekszünk kitalálni valami megoldást.

<Előző oldalra>                                                                                                                                                       < Ugrás a lap tetejére >

Safe Publisher kérdések, válaszok, jelszó gondok

Mivel tudom megnyitni az eBookokat?
Az eBookok önnyíló *.exe file-ok. A Safe Publisher eBook olvasó szoftverben tudod olvasni őket. (Ezt a szoftvert nem kell telepíteni.) Rendelés után a könyveket azonnal letöltheted a gépedre, de nem tudsz velük mit kezdeni licenszkulcs nélkül. A megrendelt ebook demo verzióját viszont azonnal meg tudod nézni.

Mi a Safe publisher (eBook néző szoftver) rendszerkövetelménye?
A Safe Publisher rendszerkövetelménye: Windows 95, Windows 98, Windows 98 SE, Windows NT 4.0, Windows 2000, Windows ME, Windows XP, Windows Vista. Ezenkívül internet kapcsolat szükséges az eBookok regisztrálásához, és unregisztrálásához (pár perc). Az eBookok olvasásához nem szükséges internet.

A Safe Publisher azt az üzenetet adja ki: "Ezzel a licenszkulccsal már regisztrálva van termék" vagy: "Hibás licenszkulcs". Ilyenkor mit tegyek?
Kérd a segítségünket: segitseg{kukac}ebook-international.net

Újratelepítettem a gépem és elfelejtettem unregisztrálni, mit tegyek?
Kérd a segítségünket: segitseg{kukac}ebook-international.net

Azt a hibaüzenetet kapom, hogy: "Nem tud csatlakozni a szerverhez". Mit tegyek?
 • Ellenőrizd le, hogy a Windows tűzfal (firewall) engedi-e a program internetes kapcsolatát.
 • Ellenőrizd le, hogy a böngészőben nincs-e véletlenül bekapcsolva a "work offline" (kapcsolat nélküli munka). Ha be van kapcsolva, kapcsold ki.
<Előző oldalra>                                                                                                                                                       < Ugrás a lap tetejére >

4. Egyéb kérdések

A Gy.I.K. oldalát a beérkezett kérdések függvényében rendszeresen frissítjük. Itt azokat a kérdéseket találhatod, amik nem fértek bele az első három alapkategóriába. Mielőtt levelet írnál nekünk, vagy telefonálnál, kérlek olvasd át ezt a részt is, hátha megtalálod a megoldást.

<Előző oldalra>                                                                                                                                                       < Ugrás a lap tetejére >

E-mail problémák

A szerverünket egy profi team felügyeli 24 órában, az automatikus hírlevélküldő rendszert, pedig egy elsőosztályú programozó készítette.
Ennek ellenére, ritkán, évente egy-két esetben, elő szokott fordulni, hogy valami miatt nem kapod meg az e-mailünket.
Ha nem kapnál visszaigazoló e-mailt, akkor jelezed  a infokukackifogaskezeles.com e-mailcímen.

<Előző oldalra>                                                                                                                                                       < Ugrás a lap tetejére >

Kereshetek-e pénzt viszonteladással, és ha igen, hogyan?

Igen, ha honlaptulajdonos vagy. A partnerprogram rendszere még kidolgozás alatt van, addig is, ha ilyen igényed van, vedd fel a kapcsolatot velünk az infokukackifogaskezeles.com címen.

<Előző oldalra>                                                                                                                                                       < Ugrás a lap tetejére >


Bizalmatlan vagyok, mi a garancia, hogy tényleg megkapom-e, amiért fizettem?

A bizalmatlanság nem egy ismeretlen dolog számunkra. Eleinte nem értettük, miért bizalmatlanok az emberek, de a mai világban természetes, hogy meg szeretnénk bizonyosodni egy rendelésünk biztonságáról.
Az e-Bookok igenis létezőek és a leírtak tényleg hatékonyak. A tartalomért tűzbe tesszük a kezünket. Ha a Gyarkran Ismételt Kérdések válaszai se győznének meg, hát írj nekünk (infokukackifogaskezeles.com), és kérj további felvilágosítást. Mindazonáltal ha lehet, - a rengeteg email miatt, amit nap mint nap kapunk, ha egy mód van rá -, bizalmatlansági indítványokkal tényleg csak a legvégső esetben fordulj hozzánk.
Megszámlálhatatlan emailt kapunk, elégedett olvasóink sikerbeszámolóit. Tervezzük, hogy a honlapokra felteszünk pár beszámolót, olyanokat, melyeknek tulajdonosa engedélyezi beszámolója feltételét (akár anonim módon).

<Előző oldalra>                                                                                                                                                       < Ugrás a lap tetejére >

Sok sikert kívánunk céljaid megvalósításában,
Üdvözlettel:
A kifogaskezeles.com csapata

Ha további segítségre lenne szükséged, a infokukackifogaskezeles.com emailcímen válaszolunk kérdéseidre.
Vagy időlegesen hívhatsz a 06/30-7540-021-es telefonszámon!
Meduza Corp 2008 ©